FORGOT YOUR DETAILS?

Te-a cerut, ai spus DA si de acum toata lumea te intreaba pe cand nunta :) Ei bine daca stii deja raspunsul asta si ai o locatie noi te putem ajuta cu celalalte lucruri pe care le ai de facut. Vii la noi si noi iti povestim despre aranjamentele florale (buchete, lumanari, sala,biserica), decorul salii de eveniment, amenjarea photo corner-ului, pachetele de print (invitatii, meniuri, place carduri, plicuri de bani, OPIS) . Pentru noi creativitatea nu are limite si cu siguranta daca ne vizitezi vei afla tot ce putem face pentru ca tu sa ai cel mai special eveniment din viata ta!

ARANJAMENTE FLORALE

ARANJAMENTE FLORALE

Cand vine vorba de aranjamente florale cu siguranta avem multe de spus  dar mai intai ne place sa ne consultam cu tine, pentru ca tu iti cunosti bugetul cel mai bine si mai ales tu stii cu exactitate ce flori iti plac si mai ales cum ai vrea sa arate aranjamentele. Daca nu stii atunci noi te vom ajuta cu propuneri in functie de bugetul tau, in functie de sezonalitatea florilor si mai ales a rezistentei lor. Sunt multi factori de luat in seama si multe detalii de oferit asa ca daca iti doresti o intalnire cu privire la aceasta tema poti sa o soliciti folosind butonul de mai jos si tine minte ca o intalnire nu te obliga sa lucrezi cu noi dar cu siguranta iti va fi utila in luare deciziilor corecte.

DECOR SALA

DECOR SALA

Nuntile noastre spun o poveste si daca tu iti doresti ca nunta ta sa spuna o poveste atunci cu siguranta trebuie sa tii cont de toate detaliile, inclusiv de decorul salii pe care o folosesti. Cand pregatim un astfel de decor tinem cont de tema nuntii, daca aceasta exista si de alte elemente cum ar fi paleta de culori. Decorul salii poate fi facut cu flori, elemente din lemn, voal, tulle, lumini, copaci cu lumini si multe alte lucruri pe care vi le putem propune.  Cu siguranta nu spunem nu provocarilor si nu exista limite in ceea ce putem realiza.

PHOTO CORNER

PHOTO CORNER

In acest moment exista nenumarate variante de photocorner pe care le puteti folosi la nunta insa noi va propunem ca acest mic colt al distractiei sa va reprezinte in totalitate si propunerea noastra va fi mereu personalizata. Exista variantele clasice cu peruci colorate si ochelari supradimensionati sau clasica bancuta romantic dar ce va propunem va aduce cu siguranta un plus ideii de photocorner si mai ales un plus nuntii voastre. Costurile pentru un photocorner personalizat sunt mici si difera in functie de dorintele voastre asadar avem nevoie de o discutie in prealabil pentru a va putea oferi pretul cel mai corect.

PACHETE DE PRINT

PACHETE DE PRINT

Ca si celalalte servicii pe care le avem pachetele de print vor fi de asemenea personalizate si grafica aleasa impreuna cu mirii nostri se va regasi in toate elementele din pachet. Cei mai multi dintre cei cu care lucram vin la noi cu dorinta de a avea o invitatie inedita care-i sa-i reprezinta in mare parte, din acest motiv echipa noastra vine cu cele mai creative idei de grafica sau text. Pentru pachetele integrale avem si o promotie pe care o gasiti pe pagina Dreamy Specials.

Oferte Speciale Dreamy

Oferta Dreamy Specials

Oferta Dreamy Specials

1250 lei 835 lei
Oferta Pachet de Invitatii Dreamy

Oferta Pachet de Invitatii Dreamy

700 lei 455 lei
Oferta Pachet de Invitatii Personalizate

Oferta Pachet de Invitatii Personalizate

1050 lei 655 lei

Obtine un discount de 10% la serviciile Dreamy!
Inscrie-te in newsletter-ul nostru pentru cele mai noi oferte.

Oferta nu se aplica pentru pachetele promotionale. Nu trimitem spam!

GALERIE

TOP