FORGOT YOUR DETAILS?

Ei da, trebuie sa recunosc ca asta e serviciul meu favorit si cu siguranta as apela la echipa mea sa-mi fac o surpiza frumoasa. Vrei un save the date inedit, o cerere in casatorie speciala, o petrecere surpriza pentru o aniversare? Noi suntem alaturi de tine cu idei inedite si cu elementele de decor care sa te ajute sa faci un moment cu adevarat special. Da, avem si un fotograf care e pregatit sa surprinda orice moment si da il putem camufla destul de bine ca sa nu-l vada nimeni. Asta in cazul in care va doriti niste poze in stil paparazzi.

Book a date

Book a date

Cui nu-i plac suprizele? Va spunem noi ca nu sunt sunt prea multi, chiar si cei care afirma ca nu le plac surprizele in final se vor bucura de ele atata timp cat sunt facute cu drag si mai ales cand noi ne ocupam de detalii, decor . Pentru a face insa totul pe placul celor pentru care pregatim supriza trebuie sa discutam mai intai cu tine pentru a afla pasiunile lor si cat mai multe detalii legate de lucrurile care le plac astfel incat acest decor pe care il propunem sa fie exact asa cum si-au imaginat si sa ii reprezinte. Asadar contacteaza-ne si Book a Date.

DECOR

DECOR

Cand vorbim de elemente de decor vorbim de adevarate colturi romantice, cu flori, cu lumini si cu fel si fel de lucruri care vor crea atmosfera potrivita pentru orice ai planuit. Sau pentru cei mai jucausi dinre voi putem pregati un adevat colt al copilariei . Limita? Nu exista, acceptam orice provocare cand vine vorba de decor!

Obtine un discount de 10% la serviciile Dreamy!
Inscrie-te in newsletter-ul nostru pentru cele mai noi oferte.

Oferta nu se aplica pentru pachetele promotionale. Nu trimitem spam!

GALERIE

TOP