FORGOT YOUR DETAILS?

Unul din cele mai fericite momente din viata voastra ca si parinti merita de asemenea atentie si noi suntem pregatiti sa te ajutam cu aranjamentele florale colorate (lumanari, cristelnita, sala de eveniment), cu amenajarea unui photocorner personalizat pentru amintiri frumoase, un candy bar dulce si plin de bucurie, pachete cu printuri jucause (invitatii, meniuri, place carduri, opis, plicuri de bani). Totul pentru a crea o poveste, o poveste a unui moment din viata voastra de care va veti aminti cu drag si bucurie.

ARANJAMENTE FLORALE

ARANJAMENTE FLORALE

Cand vine vorba de aranjamente florale cu siguranta avem multe de spus  dar mai intai ne place sa ne consultam cu tine, pentru ca tu iti cunosti bugetul cel mai bine si mai ales tu stii cu exactitate ce flori iti plac si mai ales cum ai vrea sa arate aranjamentele. Daca nu stii atunci noi te vom ajuta cu propuneri in functie de bugetul tau, in functie de sezonalitatea florilor si mai ales a rezistentei lor. Sunt multi factori de luat in seama si multe detalii de oferit asa ca daca iti doresti o intalnire cu privire la aceasta tema poti sa o soliciti folosind butonul de mai jos si tine minte ca o intalnire nu te obliga sa lucrezi cu noi dar cu siguranta iti va fi utila in luare deciziilor corecte.

DECOR SALA

DECOR SALA

Evenimentele noastre spun o poveste si daca tu iti doresti ca evenimentul tau sa spuna o poveste atunci cu siguranta trebuie sa tii cont de toate detaliile, inclusiv de decorul salii pe care o folosesti. Cand pregatim un astfel de decor tinem cont de tema botezului, daca aceasta exista si de alte elemente cum ar fi paleta de culori. Decorul salii poate fi facut cu flori, elemente din lemn, voal, tulle, lumini, baloane, printuri si multe alte lucruri pe care vi le putem propune.  Cu siguranta nu spunem nu provocarilor si nu exista limite in cee ace putem realiza.

PHOTO CORNER

PHOTO CORNER

In acest moment exista nenumarate variante de photocorner pe care le puteti folosi la botez insa noi va propunem ca acest mic colt al distractiei sa va reprezinte in totalitate si propunerea noastra va fi mereu personalizata. Exista variantele clasice cu peruci colorate si ochelari supradimensionati sau clasica bancuta romantic dar ce va propunem va aduce cu siguranta un plus ideii de photocorner si mai ales un plus botezului voastru. Costurile pentru un photocorner personalizat sunt mici si difera in functie de dorintele voastre asadar avem nevoie de o discutie in prealabil pentru a va putea oferi pretul cel mai corect.

PACHETE DE PRINT

PACHETE DE PRINT

Ca si celalalte servicii pe care le avem pachetele de print vor fi de asemenea personalizate si grafica aleasa impreuna voi se va regasi in toate elementele din pachet. Cei mai multi dintre cei cu care lucram vin la noi cu dorinta de a avea o invitatie inedita care-i sa-i reprezinta in mare parte, din acest motive echipa noastra vine cu cele mai creative idei de grafica sau text. Pentru pachetele integrale avem si o promotie pe care o gasiti pe pagina Dreamy Specials.

Obtine un discount de 10% la serviciile Dreamy!
Inscrie-te in newsletter-ul nostru pentru cele mai noi oferte.

Oferta nu se aplica pentru pachetele promotionale. Nu trimitem spam!

GALERIE

TOP