FORGOT YOUR DETAILS?

Oferta Aranjamente Masa

Valabilitate oferta: doar pentru perioada Iulie 2016- Decembrie 2016

Un aranjament de masa cu care te poti juca alegand fie varianta de prezentare intr-o cupa care va da un aer chic- elegant, fie varianta de prezentare intr-o ladita care te va duce cu gandul la romantismul din Provence.

Paleta de culori va fi aleasa in functie de dorinta voastra iar ca si mix de flori va propunem unul generos format din trandafiri, lisianthus,  o floare de sezon(bujor, dalie), gypsophilla si toate scoase in evidenta cu ajutorul frunzelor verzi de eucalipt.

Oferta contine : aranjamentul floral, transport la locatie, montaj si demontaj si este valabila doar pentru Bucuresti, pentru alte orase se va aplica o taxa de transport. Cupele sunt doar pentru montaj si nu fac parte din oferta, ele se vor inapoia dupa eveniment.

Tot ce trebuie sa stabilesti cu noi este cand va trebui sa livram si modalitatea de plata. Pentru a nu face lucrurile in graba te sfatuim sa ne anunti cu cel putin 10 zile inainte de eveniment ca doresti aceasta oferta dar daca dintr-un motiv sau altul nu vei reusi atunci nu te panica, putem lucra si in regim de urgenta.

Pentru mai multe tipuri de aranjament va invitam sa ne contactati pentru a obtine o oferta! Iti asteptam comanda cu drag si ne bucuram ca suntem alegerea ta!

*Pozele sunt cu titlu informativ si putem schimba culoarea si componenta la cerere.
199 lei 159 lei/bucata

De pe Instagram

TOP