FORGOT YOUR DETAILS?

Draga Domnule, afla de la noi ca intradevar doamnele sunt topite dupa flori, ciocolata si alte cadouri dragute. Asa ca  noi incercam  cu drag sa te ajutam cu buchete de flori menite sa surprinda si cele mai pretentioase domnisoare si doamne. Indiferent de ocazia cu care le oferi ele vor aduce mereu un zambet si bucurie atata timp cat le oferi cu dragoste. Asadar noi va oferim posibilitatea de a oferi buchete personalizate facute cu drag si oferite din dragoste. De asemenea la cerere putem sa te ajutam sa nu mai uiti de ocaziile in care trebuie sa oferi flori, tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si sa ne oferi datele aniversare a celor mai importante persoane din viata ta si noi iti vom trimite un reminder si o propunere de buchet chiar inainte de data cu pricina. De asemenea un abonament facut la noi iti poate aduce beneficii cum ar fi discount-uri de pana la 30%, vouchere cadou sau buchete gratis.

BUCHETE SI ARANJAMENTE DREAMY

BUCHETE SI ARANJAMENTE DREAMY

Cand vine vorba de buchete si aranjamente florale inedite cu siguranta avem multe de spus si aratat dar mai intai ne place sa ne consultam cu tine, pentru ca tu iti cunosti bugetul cel mai bine si mai ales tu stii cu exactitate ce flori iti plac si mai ales cum ai vrea sa arate aranjamentele. Daca nu stii atunci noi te vom ajuta cu propuneri in functie de bugetul tau, in functie de sezonalitatea florilor.

Comenzile trebuiesc transmise cu cel mult o zi inainte urmand sa fi contactat de un membru al echipei noastre pentru a stabili toate detaliile legate de plata si livrare.

ABONAMENTE DREAMY

ABONAMENTE DREAMY

La cerere putem sa te ajutam sa nu mai uiti de ocaziile in care trebuie sa oferi flori, tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si sa ne oferi datele aniversare a celor mai importante persoane din viata ta si noi iti vom trimite un reminder si o propunere de buchet chiar inainte de data cu pricina. De asemenea un abonament facut la noi iti poate aduce beneficii cum ar fi discount-uri de pana la 30%, vouchere cadou sau buchete gratis. 

Ce zici? Ti-am usura putin viata asa?

Obtine un discount de 10% la serviciile Dreamy!
Inscrie-te in newsletter-ul nostru pentru cele mai noi oferte.

Oferta nu se aplica pentru pachetele promotionale. Nu trimitem spam!

GALERIE

TOP